Verbeter processen met webapplicaties​

Je opdrachtgevers, klanten, gebruikers, medewerkers net even iets extra’s bieden en van gemak voorzien?
Een gebruiksvriendelijke webapplicatie kan je in veel gevallen, veel werk uit handen nemen en een bijdrage leveren aan het effectief werken.

ontwikkeling webapplicaties
OWING01
applicatieontwikkeling

Bespaar tijd, geld en energie door te automatiseren

Wij ontwerpen en ontwikkelen maatwerk applicaties. Maar wat zijn nou eigenlijk (web)applicaties? Nou, het kan variëren van een eenvoudig marketing script geïntegreerd in je webshop, wat het gedrag van je bezoeker (lees potentiële koper) volgt en je nog meer inzicht geeft op dit gedrag waar je weer op in kan spelen… Tot een maatwerk extranet omgeving met enkel toegang tot gebruikers met een specifiek IP-adres gekoppeld aan een specifieke gebruikersnaam.

Applicatie ontwikkeling

Om het optimale uit je organisatie te halen is het noodzakelijk dat je altijd en overal over actuele informatie beschikt.

Het is dan ook logisch dat je deze data via internet kunt bereiken. Dit moet vanzelfsprekend toegankelijk, maar bovenal veilig.

banner avg
vacaturebank

ERP-systemen

Het koppelen en ontsluiten van een ERP-systeem met de website. Het klinkt vanzelfsprekend, maar toch moet er het een en ander aan software (applicaties) worden ontwikkeld om het geen je in je ERP doorvoert ook in je website terug te zien. En vice versa. Denk bijvoorbeeld aan intercedentes binnen de uitzendbranche. Zodra er een nieuwe vacature binnenkomt, wordt deze in een zogenaamd ERP-systeem doorgevoerd. Niets is zo makkelijk, dat deze vacature ook direct op de website is terug te vinden door werkzoekenden. Dit is een voorbeeld van een webapplicatie! Dus een koppeling tussen website en ERP-systeem en deze systemen onderling correct laten communiceren.Het eenieder naar je wensen pragmatisch en prettig laten werken, dat is het doel.

Onze Hutspotters