Online marketing

Een nieuwe dienst of een nieuw product op de markt zetten en hier ook succes mee behalen is HET doel van elke ondernemer.

Maar hoe vlieg je dit het beste aan en wat zijn de vele mogelijkheden? Gezamelijk komen wij tot het antwoord!

online marketing apeldoorn
ontwikkeling webapplicaties hutspot media
Online marketing icon

SEO / SEA

Internet- of online marketing bestaat uit tal van onderdelen en kan gezien worden als een verzameling voor alle online marketingactiviteiten. Onze online marketingactiviteiten bestaan uit werkzaamheden als Social Media Marketing (SMM), E-mailmarketing, Marketing Automation, Google AdWords en Zoekmachine Optimalisatie (SEO).
Bij het bepalen van een juiste online marketing strategie kijken wij voortdurend naar welke online marketingactiviteiten het meest geschikt zijn in en voor je business. Hierbij gaat het dan niet alleen om met je website zo goed mogelijk vindbaar te zijn, maar om hoe de potentiele klant voor je te bereiken en als klant te kunnen verwelkomen. Is dit via social media? Zetten we social media marketing /advertising in. Is dit met een directe en persoonlijke benadering? Zetten we e-mailmarketing in.
Een gedegen online strategie is de basis van een goede start en de voorbereiding. Het falen in de voorbereiding is immers de voorbereiding op het falen.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor je eigen business en wil je hier vrijblijvend een uurtje met ons over sparren?

GOOGLE OPTIMALISATIE

Wordt ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Enginge Optimalisation) genoemd, is de toepassing om websites een hogere positie te geven in de zoekresultaten.
Het zo hoog mogelijk in Google geplaatst worden is wat elk bedrijf wenst, echter niet de normaalste zaak voor Google. Wij gebruiken er diverse technieken voor en leggen je graag uit wat het beste voor jouw website is toe te passen.

extranet oplossing

Onze Hutspotters