Website & webshop ontwikkeling

Maatwerk websites en webshops
met een eigen look en feel,
gebruiksvriendelijk en professioneel.
Vanzelfsprekend eenvoudig zelf te beheren.

internetbureau apeldoorn
OT131K1

Ontwikkeling van jouw optimale website of webshop

Wil je een nieuwe website of is de bestaande website toe aan vervanging?
Hutspot Media helpt je hierbij en zit graag vroeg met je aan tafel, om alle wensen en eisen scherp te stellen. Krachtig design samengevoegd met de laatste technieken en een optimale gebruikservaring zorgen voor een sterke online identiteit. Al onze websites zijn uiteraard responsive, wat zorgt voor een ultieme webervaring en gebruiksgemak.

OT11CE1

Onze werkwijze

Er was eens…
Mogelijk heb je al een idee van hoe je nieuwe website er uit moet komen te zien, of nog niet, maar hoe gaan we iets nieuws/unieks gezamenlijk mogelijk maken?!
Elk bedrijf is uniek en zo dient ook de website te zijn, UNIEK. Wij houden niet van kant en klare themes of templates! Brainstormen, met gezond verstand gezamenlijk doelen te stellen, worden eindresultaten met succes geboekt.

We gaan dus iets unieks maken! Maar wat gaan we uitstralen? Past het bij jouw bedrijf? Weet je wat de doelgroep wilt zien/lezen? Van vele vragen tot antwoorden, daar gaan we voor.

Het oog wil ook wat!
Van Strategie, Conceptontwikkeling naar ontwerp. Het ontwerp laten we feilloos aansluiten op de huisstijl, waarna de presentatie van de verschillende pagina’s volgt.

Is een van de leukste uitdagingen in ons team. Naast mooi werk, moet techniek uiteraard ook werken. Graag delen we dat we met Open Source werken. Met welk CMS we zullen werken hangt af van wensen en functionaliteiten. Gezamenlijk komen we ook hier tot het beste resultaat. Joomla, WordPress, Drupal of Magento? We leggen het graag in begrijpelijke taal aan je uit.

Met tekst en beeld, ronden we het geheel af en zorgen er voor dat we melden wat jij doet. De juiste tekstschrijvers en fotografen worden ingezet, om dit laatste onderdeel voor het beste resultaat af te sluiten.<br>Na oplevering blijven we de website monitoren en kijken we naar de verdere mogelijkheden van online marketing.

Responsive webdesign

Reeds enkele jaren de en onze standaard bij website- en webshop ontwikkeling, maar we brengen het graag nog even onder de aandacht. Je vernieuwde website moet uiteraard op een pc/laptop, maar ook op een mobiele telefoon en tablet gebruiksvriendelijk te bezoeken zijn. Dit wordt responsive (webdesign) genoemd.
Je website schaalt automatisch bij naar het scherm van het gebruikte device/apparaat.

responsive webdesign

Onze Hutspotters