Intranet & extranet

Toe aan informatievoorziening voor medewerkers onderling?
Of juist klanten een platform bieden waar informatie veilig en eenvoudig gedeeld kan worden? Dan is het tijd om te praten over een intranet- of extranet oplossing.

extranet oplossing
OWING01

Sneller en slimmer samenwerken

Een intranet, of extranet is bedoeld om op een (extra) beveiligde omgeving samen te werken met je collega’s, klanten of club- of verenigingsleden? Het verschil is dat een intranetoplossing bedoeld is voor “intern” gebruik, denk aan het samenwerken met je collega’s om bijvoorbeeld documenten en gegevens te delen.
Terwijl het extranet bedoeld is om “extern” met je klanten belangrijke documenten en informatie te delen, waarvan je niet wilt dat dit publiek toegankelijk is.
Voor zowel het intranet, als het extranet geldt dat het efficiënt samenwerken en op een beveiligde omgeving eenvoudig communicatie te delen het doel is.

Voor zowel het intranet, als het extranet geldt dat het efficiënt samenwerken op een beveiligde omgeving eenvoudig communicatie te delen, het doel is. Mocht je hier aan toe zijn, dan leggen we de mogelijkheden graag toe. Uurtje hierover sparren?

Onze Hutspotters