Internetbureau met ambitie

Per januari 2018 gaat Internetbureau EyeHan verder als Hutspot Media. EyeHan bestond 8 jaar en was toe aan die welbekende volgende stap. Een nieuwe naam en gespecialiseerdere diensten.
Het nog beter in kunnen spelen op de online marketing wensen van onze opdrachtgevers! Dit was de belangrijkste volgende stap. Dezelfde mensen, met een nieuwe naam.

8 jaar klinkt jong, feestelijk, oud, jubileum, veel gedaan, vele opdrachten, 250 opdrachtgevers, 750 opdrachten! Wat hebben we de afgelopen 8 jaar nou echt geleerd? Prachtig werk leveren met de beste service, zoals je die zelf ook wenst. Wat we vooral hebben gedaan is maatwerk websites en webshops en in de laatste jaren ook webapplicaties en een waarde in de online marketing leveren.


Uurtje sparren met

Kennismaken met Hutspot Media? Wij noemen het een uurtje sparren met.
In een uur wordt er geluisterd, wensen en behoeften gedefinieerd en mogelijkheden besproken. Neem contact met ons op om eens vrijblijvend een uurtje met ons te sparren.

onze kernwaarden

De kernwaarden van Hutspot Media zijn online, online en online. Dat maakt ons in ons vak ook anders dan anderen. We durven te zeggen dat we op het gebied van online niets uit de weg gaan.
Wij zijn een hecht en sterk team, gaan doelgericht voor de volle 100%!

Onze hutspotters

Wil je ook een maatwerk website?